Balancovani s rokem 2014

Ludě, fanušici, mili i nemilí, drazi i levni zdruw!!!

Tuž z paru dnů a hodin uplynulo, kdy zme tu lepnuli jakysik novy dřist. Pravitě se čemu to tak trvalo? Tuž temu, že sem se v Krušných horách šmiknul haksnu, a tím se vystavil stopku na cely zbytek sezony a parťák, kerý ty kilometry nahaňa cely čas aj za mně, se rozhodl bojkotovat jakykoliv pisemny projev. Pry, že jak to neni na titulni straně Bleska či u vtipu s kozatu robu, tak že to može smoliť. Tuž a tak to je.

Bliži se koněc roka a všeci propadaju depresyji ze svatku klidu a miru. Robja vše pro to, aby se ten pajtaš na křižu dosmyčil aj s darkami a nězabludil. Roby glancuju cymry jak zelene gumy buzerplac. Děcka vyryvaju, že jak nědostanu tabletisko či nový ajfoun, tak že vas udaju socialce a v robotě furt dokola stejna pisnička o tym, že třinacty plat obsahuje třinactku a ta přinaša něštěsti, takže tajak každy rok, aj letos ho pro zicher a zdravi svych otrokozaměstnanců oželija. Kapři su už od řijna s nervama v řiti a dopuju se antidepresanty či praškami na hubnuti, a to aby se nejednu šupinu zachranily či len z trucu zvedly ceny za svu štihlu liniu. Obchody na každych futrach hlasija, že zlevňuju aj o 50%, ihned po tym co o 100% ceny zvedly. Banky se možu přetrhnut pyščisko se svyma slibama jak ježiškovi pujča a že ten Ježišek to može splacať klidně až o Vajcovych svatkach s vyhodnym urokem, kery by nejedneho vodnika v čechách potupně utopil.  Do teho to venku misty vypada jak kajsik v Las Vegas - na každym rohu vam cosyk bližšči do pyščiska raz ze střechy, raz ze stromka, z oken, z komina...z ďur po krtkovi, tak že v ČEZu možu robit na vyplaty len jeden měsic v roku. Každy deň se (ně)dobrovolně posilujeme imunitu  "Ostragenem" bo venku smogovka, že modelky ala buduci misky z obav o svoju figuru, že z teho husteho dyma přiberu, něvychazaju ven a každa roba vi, že Ostragen něvybluje. Borci na plicnim pak vykuckavaju vanočni koledy div jim pajšel stači a sestřičky jim do teho tleskaju a při nadechu stroje vypinaju, aby špitalu naklady pošetřily. A všeci okolo na vas s křečovitym usměvem vyřvavaju, že něstihaju, a že letos žadne novoročni pusy davat něbudu bo prezident pravil, že to pry kunda. Tuž šastne a veselé. To ni, děkuju!!

Áaale nima cypa abych tež něurobil take to zhodnoceni roka a na chvilu Vás z teho kolotoča něchal vystupiť. 

Tuž a jak ten rok 2014 vypadal? Začal fajnově. Zgychal sem se pyščisko bez opice na krku, dobře se pupek napral kačenu ze zelim, barák od rachejtlí nězapálil a těšil se z nového sezonniho roka. Po zparu chřipkovo antibiotikovych infarktech na Lyse hoře a v jejim přilehlym okoli ( viz závod Lysa Cup 3in 1) sem se pošrumal tříslo a zarobil se na nenucenu pauzu. Oženil mladši kopiu. Zaběhl první velký závod roku v Jeseníkách a dlouze proklel Dlouhé stráně. Na jaře pak už v plnym rozpuku a s formu, keru bysem se v pubertě zaviděl. Dvaapadesatikilometrová Ichtilárna v podobě Výkrm krůt v tym Vsackym Cáááábu. Asfaltova Šumava s nejlepšim sezonnim vysledkem aj časem. Krušné hory na truc a z obav, že bysme mohli utočit na bednu, vystavuju na dvacatym kilometru definitivni stopku, kera se se mnu tahne do včilejška. Co robit jak němožetě zavodit? Plnit se sny!!! A jeden taky sem se splnil a 27.7.2014 čučel na vas všeckych ze střechy Evropy. Od té doby len robim jak strhany bo třa vydělat miliony na Everest,.. no ni :) Ale to všecko vitě, znatě, tušitě.

Ale jedna změna přece len přišla. A nima to male změny, tato mi překrutila cely život vzhuru kopytem. Mám doma malého nového Lysaře. Nového sparinga. Říkám mu Kámoš ni, ale ať idu z dobu, tak anglicky Buddy. Je to štyřnohy chlupaty Australsky borec až z Prahyyy viiiď, kery ešče něvi ku keremu cypovi se to dosmyčil.
A co se sobě přeju na dalši rok? Ať už se mě konečně vyhybaju všecka letošni zraněni, ať kolena a třísla držija pokupě, ať zhubnu 20 kilo, ať dobře vychovám teho svého Kámoša, ať mám dobrý pocit ze sebe a ze svého života, ať se splním další sen a ať mám kolem sebe pořád plno fajnych ludí, keři mi přeju, fandija a drži pazury a mysli na mě ikdyž spija či pija :-D

Vám všeckym takym, ludě drazi, fajne pohodove svátky a ten rok příští ať je zase o kus lepši jak ten letošni bo vždycky se možem mit fajnověji, no ni...

 

 

Synek z Petřvalda

 

 

 

 

 

 

Diskusní téma: Balancovani s rokem 2014

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek